Rustbeskyttelse

Der er ingen tvivl om at biler som er rustbeskyttede holder længere end biler der ikke er beskyttede mod rustangreb. Derfor anbefaler Stjerne Autoværkstedet i Rønde at du minimum én gang om året får din bil behandlet hos en erfaren automester.

Skal du sælge din bil kan en rustbehandling være rigtig god da køber helt sikkert vil se det som et stort plus at du taget dig godt af bilen. Med mere en 30års erfaring indenfor biler og beskyttelse ved Stjerne Auto, hvor vigtig en rustbeskyttelse er for en bils levetid.

Alle biler har brug for rustbeskyttelse da det danske vejr desværre tærer godt på bilen i form af salt og fugt. Hos Stjerne Auto i Rønde serviceres alle bilmærker så om det er privatbiler, lastvogne, varebiler eller busser, i det store undervognscenter er der nemlig masser af plads. Hos Stjerne Auto bliver der brugt det anerkendte rustbeskyttelsesprodukt ved navn PAVA. Dette produkt tilbyder at beskytte din bil mod rust med levetidgaranti, hvilket gør dette produkt førende på markedet.

Lær mere om rustbeskyttelse her

Ved at rustbehandle din bil slipper du senere hen for at skulle betale dyre domme for rustskader. En beskyttelse mod rust vil altid være en god investering, med mindre at din bil er så gammel er det ikke længere kan betale sig at rustbeskytte den. Autoværkstedet Stjerne Auto tager gerne et kig på din bil, så du er mere end velkommen til at ligge vejen forbi autoværkstedet på Lerbakken 17 i Rønde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>