Biludlejning

Ejer du ikke en privat bil, men kunne du godt bruge en bil til en længere køretur eller blot til at transportere en masse varer hjem, så har Stjerne Auto to solide privatbiler til biludlejning. Står du og skal flytte har vi også en stor flyttebil til dette formål, så slipper du nemlig for at køre flere gange. En flytning kan føles som en lang og sej omgang, hvis ikke at man har en flyttevogn til at transportere alle møblerne og flyttekasserne.

Af personbiler kan vi tilbyde en Nissan Almera fra år 2003 med træk eller en Ford Ka 1.3 fra 2005 uden træk. Vores flyttebil/varevogn er en hvid Iveco 35s17 18m3 fra 2006 uden træk. Alle tre biler kan bookes online og priserne starter fra 149,-. Da vi er et autoværksted er bilerne selvfølgeligt velholdt og sikkerheden er i absolut topklasse. Bilerne holder parkeret på autoværkstedet som ligger på Lerbakken 17 i Rønde, og de kan derfor afhentes herfra.

Billig biludlejning – læs mere

Du må hellere end gerne køre til udlandet i vores udlejningsbiler, du skal dog bare være opmærksom på at der er forskellige takster for tilladelse til kørsel i udlandet. Bilen må også gerne køres af flere personer, såfremt at disse personer er bliver indskrevet som medlejere af bilen. Er der yderligere spørgsmål som du ønsker at få besvaret mht. biludlejning er du velkommen til at ringe til Stjerne Auto på tlf.: 86 37 24 00 eller sende en e-mail til post@stjerneauto.dk.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>