Brugte biler

Er du ude efter en brugt bil til en overkommelig pris, men samtidig en bil der kører godt og ser velplejet ud? Stjerne Auto’s brugte biler står som næsten nye og da vi er et autoværksted garanterer vi at alle bilerne er blevet plejet og passet mens de har stået hos os. Når man køber en brugt bil skal man passe på ikke at blive snydt af bilens udseende, for selv hvis bilen ser flok og skinnende ud, kan der sagtens være mange fejl og mangler i motor, undervogn eller andre steder. Da Stjerne Auto er et autoværksted med mere end 30års erfaring med reperation og pleje af biler kan du være helt sikkert på at du får alt for pengene når du køber en brugt bil hos os. Er der ikke lige én af vores brugte biler der passer til dig og dine behov kan det sagtens være at vi har en bil på vej som passer bedre til dig, spørg os derfor hellere end gerne om, hvilke biler vi får i den nærmeste fremtid.

Udvalg af brugte biler – se her

Vi har altid et nøje udvalgt sortiment af brugte privatbiler stående på vores autoværksted på Lerbakken 17 i Rønde. Når du køber en brugtbil hos os tilbyder vi dig selvfølgeligt at vende tilbage til os når bilen skal have den årlige rustbehandling eller serviceeftersyn, da vi i forvejen kender til bilen.

Her på stjerneauto.dk kan du se vores sortiment af brugte biler, deres årgang, pris, kilomenter og meget mere. Du er også mere end velkommen til at ligge vejen forbi Stjerne Auto i Rønde så du kan se bilerne nærmere an og få en køretur.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>