Autoværksted

Hos Stjerne Auto i Rønde serviceres alle bilmærker, det gælder både privatbiler, varevogne,  lastbiler og busser. Da vi har mere end 30års erfaring med reparation og service af biler kan du trygt overlade din bil til os.

Udover at vi kan klarer alle former for reparationer på din bil kan vi også tilbyde rustbehandling,  undervognsbehandling og udskiftning af dæk og fælge. Vores rustbehandling udføres med det anerkendte rustprodukt kaldet PAVA. Dette produkt garanterer at sætte en stopper for rust og dette har vi også rigtig god erfaring med!

Autoværkstedet Stjerne Auto sælger brugte biler til fordelagtige priser, og når du køber en brugt bil på dette autoværksted får du med garanti en bil der har været hele turen igennem med serviceeftersyn, undervognsbehandling og hvad der ellers hører med når en bil skal stå flot til køber. Værkstedet udlejer også biler, og har to flotte privatbiler og en stor flyttebil stående. Bilerne kan hentes på autoværkstedet og kan lejes så længe det skulle være. Med en udlejningsbil fra Stjerne Auto må du gerne køre til udlandet og bilen må også gerne køres af flere personer.

Autoværksted hos Rønde Stjerne Auto

Stjerne Autoværksted består af et team rutinerede og dygtige mekanikere som alle er fagligt klædt på til opgaverne. Alle er opsatte på at udføre arbejdet indenfor den aftalte periode samtidig med at resultatet udstråler præcision og kvalitet.

På Lerbakken 17, Følle, i Rønde finder du Stjerne Autoværksted og undervognscenter. Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe eller kigge forbi, StjerneAuto deler gerne ud af de mange års erfaring i arbejdet med biler.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>