Dæk og fælge

Kører du rundt i din bil med en tryghedsfølelse om at dine dæk er helårsdæk og derfor sagtens kan klare de glatte vinterveje? Så kan det desværre være at du tager fejl, lad derfor altid et rutineret autoværksted som Stjerne Auto tage et kig på, hvilke dæk du kører rundt med.

Hos Stjerne Auto lagerføres der altid sommer-, helårs- og vinterdæk, da det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder at sikkerheden i deres bil er i top. Kører du i din bil gennem hele vinterperioden anbefaler vi, at du får sat vinterdæk på din bil, så er du nemlig sikker på at du kan komme ud og køre i din bil alle dage uanset vejret. Kører du derimod ikke så meget i den kolde og glatte periode kan du godt klare dig med et sæt helårsdæk, da disse dæk er velegenet til sommerperioden og en vinter uden isglatte veje.

Læs mere om dine muligheder for dæk og fælge

Der findes et hav af flotte, smarte eller mere praktiske fælge, og som bilejer kan det sommetider være svært at finde ud af, hvilke fælge der passer til bilen, og hvilke fælge der vil klæde bilen. Skal du have sat nye fælge på din bil står Stjerne Auto klar med dygtige mekanikere. Om du vælger fælge fra vores sortiment eller selv har købt fælge over internettet eller i en autoudstyrsbutik er helt op til dig, vi tager os af monteringen så du kan køre sikkert rundt på vejene.

Er du ude efter at få monteret dine dæk af professionelle folk, så læg vejen forbi Stjerne Auto i Rønde på Lerbakken 17, så tager vi gerne et kig på dine dæk og fælge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>